Svettig dag som slutade med regn

Publicerad 2011-12-21 15:25:55 i Bali,

Det tog ett bra tag innan vi hittade en ordentlig strand.. Det visade sig att stranden här nedanför oss mest var till för fiskebåtar och skit så vi fick snällt vända om och gå in mot stan igen. Och det vet vi hur lång tid det tar.. Väl framme på stranden började det dessutom regna. Vi tröstade oss genom att äta vars en glass. De har magnumglass här med cappuccinosmak! Direkt till GB´s förslagslåda från oss! Under tiden vi hann få i oss glassen hann även regnet dra bort. Vi gick tillbaka till stranden och badade och solade. Vattnet är sinnesvarmt, det svalkar inte om man säger så. Ibland är det svårt att avgöra om man är i vattnet eller inte. Annars har det inte hänt något roligt idag. Kompisen har hållt sig borta tack och lov.

Imorgon ska vi åka på en redig tur minsann. Det blir två vattenfall, lite varma källor, lite tempel och lite till som vi har glömt bort. Fin blandning det! Förhoppningsvis kommer vi ihåg att ta lite bilder också som vi för övrigt är sämst på.


Fanny på väg ner till stranden.


Hanna med poserande indonesiska barn som väldigt gärna ville ta foto med oss.


Denna naturbild får avsluta. Försöker ladda upp fler bilder imorgon bitti. Nu ska vi sova. Natti natti!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-21 16:09:32

Hoppas att ni får en trevlig utflyktsdag i morgon.

Ser framemot massor av bilder efter utflykten.

Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela