SOOOOL

Publicerad 2011-12-21 04:41:17 i Bali,

Om ett litet litet tag ska vi gå den lååååånga biten ner till stranden och sedan lägga oss raklånga och pressa. Eller försöka i alla fall. Vi kommer drunkna i vår egen svett. Strålande sol idag, riktigt härligt! Vi sov, trots vår "lilla" gäst ganska bra. Vi lever i en skyddad värld där under våra myggnät, eller det är vad vi inbillar oss i alla fall. Det första Fanny sa när hon vaknade idag var: "Är det exakt fem veckor till vi kommer hem idag?" Och ja, det var det. Då kändes det mycket bättre att gå upp ur sängen, NOT.

Efter att ha ätit den lilla frukost som erbjöds här satte vi oss på vår veranda och bokade hotell i Hong Kong. Nu fattas bara ett hotell i Dubai också sen vet vi exakt hur mycket pengar vi har kvar att göra av med innan vi kommer hem fattiga som kyrkråttor.

På med bikinin och ner till stranden. Nu ska vi sola och bada resten av dagen!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-21 08:11:10

Har jag inte inte sagt det innan så.... ni vet inte töser hur bra ni har det!

Kram på er :)

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-21 08:46:47

kan väl inte bli för långt om man vill sola.ni kan ju ta kompissen med den är kanske simkunnig.



ha en skön da

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-21 09:34:37

Ha en skön lat dag på stranden. Hoppas vi får se lite mer bilder av där ni bor nu- är väldigt spänd på att få se nya husfärgen..

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela