Sista dagen i Palolem

Publicerad 2011-12-07 14:19:01 i Indien,

Efter en tur till lilla ATM-maskinen uppe i "staden" gick vi ner för att götta oss en sista gång i solstolen. Riktigt svettigt idag. Under den minuten det tar att gå från vattnet till solstolen hann man torka och när man sen legat ner i 2 min var man lika svettig som innan man gick och "svalkade" sig i havet. Jaja, vi fick i alla fall en fin sista dag här och vi är enormt nöjda med vår vistelse i Palolem!

Imorgon förmiddag bär det av mot flygplatsen och 15.40 indisk tid lyfter planet som tar oss till Delhi. Där kommer vi spendera 5 dagar innan vi tar oss vidare mot Indonesien och Bali. Nu ska vi alldeles strax ut och äta. För en gångs skull vet vi exakt var vi ska gå och exakt vad vi ska äta. Mat och öl på ett ställe, efterrätt och drink på ett annat bara för att få det bästa av det bästa.


Gårdagens matbild. Måste även berätta att Fanny beställde en rätt men fick in en helt annan. Dessutom var den hon fick in mer än dubbelt så dyr som den hon skulle ha och hon fick inte ens en ursäkt av servitören. Taskigt!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-07 16:43:27

Ha en skön sista kväll med mycket god mat odryck!

Lycklig resa imorgon. Kramar!!!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-07 17:16:11

Härligt att ni är så nöjda. Ni har verkligen bättrat på solbrännan (antar att Fanny har samma bränna). Fortsatt lycklig resa!

Massor av kramar :)

Postat av: Isak

Publicerad 2011-12-07 20:01:56

Äter dom så myed?

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-07 21:05:04

Jag ser fram emot blogginläggen från Dehli...o Bali!

Ha det så gott o lycklig tripp!

Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela