OJ så det kan bli

Publicerad 2011-12-31 04:33:53 i Bali,

Nä, det blev ju inget inlägg igår kväll.. Det har sin lilla förklaring haha. Vi började med en trevlig middag och tog det bara lugnt. Sedan bestämde vi oss för att gå och kolla runt lite i området där alla klubbar ligger. För att kolla läget inför imorgon liksom. Sedan fick vi gratis drinkar, trevligt. Sedan blev det lite fler gratis drinkar. Slutade med att vi besökte 3 olika klubbar och dansade sedan satan på Sky garden. Lite otippat men hade sjukt kul precis som vanligt :D! Det är Sky garden vi har köpt biljetter till för ikväll också och det är verkligen ett fett ställe. Där är fyra våningar med fullt ös och terasser med utsikt över Kuta. Kommer bli Awesome! Nu ska vi gå och ladda upp med en pizza till frukost. Och så måste vi köpa en ny väska också, den andra gick nämligen sönder...


Bild från dansgolvet på Sky garden. Dum okänd kille förstör bilden men vi har ingen bättre.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-31 07:14:41

Hoppas att ni får lika roligt i kväll!!!

Ska inte säga att ni ska va rädda om er, för det vet ni ju redan....

Många KRAMAR och GOTT NYTT ÅR på er!

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-31 09:20:52

Tänk så det kan bli! Bra att ha testat så att stället duger.. Hoppas nu att Årets sista dag/kväll bjuder på en riktig höjdare.

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Kramar från de gamle vid frukostbordet!

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-31 10:34:43

bra med en uppvärmningskväll innan den stora balynsen.



HA EN BRA NYÅRSAFTON O GOTT NYTT ÅÅÅÅR

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela