Ny kropp

Publicerad 2011-12-03 12:47:46 i Indien,

Igår kväll åt vi åter igen en otroligt god middag och sedan satt vi och spelade skip-bo, lyssnade på musiken och åt dessert. Riktigt mysig kväll.

När vi vaknat idag och ätit en enorm frukost tog vi en promenad till ATM-maskinen. Lagom svettigt det! Sen gick vi runt hörnet på vår hydda och fick en timmes helkroppsmassage. Snacka om helkropp, tillochmed öronen fick sin lilla dos. Men riktigt skönt var det och nu är vi så inoljade att håret ständigt ser vått ut. Efter massagen satte vi oss ned och beställde in en osttallrik samt roti (indiskt bröd). Åh så gott! Sedan har vi badat lite och legat ett tag i solstolarna. Det är dock väldigt disigt idag.




Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-03 13:33:25

Låter underbart - verkar som att ni kan avbeställa resten av flygbiljetterna - här hade jag stannat i några månader eller så - massage, bad sol värma god mat - vad mer kan en männska behöva?

Vi sitter just nu i ösregn- nästan storm och råkallt Brantevik och funderar på varför inte vi är där ni är under dessa unkna månader. :) Kramar!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-03 17:24:34

Vad är sol o värme, massage mot en riktig blåsig dag o ösregn..... Nä damer passa på o njut!

Kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela