Motvind

Publicerad 2011-12-16 14:45:44 i Bali,

Absolut ingenting vill som vi just nu. Har precis bokat flygbiljetter från Hong Kong till Dubai i alla fall! De hade hunnit skjuta lite i höjden sen sist vi kollade och blev tusen kr dyrare. Jaja smällar man får ta. Inte fan mår vi bättre heller. Inte funkar vårt internet som det ska heller. Får nog be en liten bön ikväll.

Vi har i alla fall haft tur med vädret ;) Det har varit supervarmt och strålande sol idag. Gick ner till stranden och badade lite. Havet är så uppvärmt så det svalkar inte.. Man blir bara blöt.


Ni får tyvärr bara en bild för det tog en evighet att ladda upp och batteriet är snart slut. Både på datorn och hos oss. Mot sängen, godnatt

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-16 17:31:32

be en bön be fler så blir ni krya



be fler böner istället, så bler nock vanned kollare o ni bler kryare



ha de



Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-17 10:17:14

Motvind här med - rejält kan jag säga - det blåser så in i...Hade gärna varit hos er på den stranden...och ni får svalka er när ni kommer hem!

Drömde inatt att ni stod hemma i vårt sovrum med all er packning - tur att ni bokade till Dubai och inte till Kastrup - fast jag hade nog tyckt det var ok att ni stod i vårt sovrum oxå - men ni kan ju bli färdiga med er äventyr först! Kramis

ps idag blir det julgodisgörande och säkert smakade med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela