Lovina - Nerver av stål? inte hos oss

Publicerad 2011-12-20 14:02:10 i Bali,

Dagen började med en taxifärd över berget. Om man bortser från att vi mådde illa halva resan av allt runt runt-åkande på slingriga vägar så var det en väldigt trevlig resa. Fick se många fina vyer och massor av vacker natur! Resan tog lite längre än vi trott dock och vi satt fast i lite bilköer också eftersom Balis vägar inte är bussanpassade. Väl framme fick vi ett boende till ett bra pris. Det ligger lite avsides dock men det gör inget.

Efter att ha kastat in ryggsäckarna skulle vi hitta en ATM. Började vandra. Sedan vandrade vi lite till och lite till och lite till... Ja efter så där en timme var vi äntligen framme. Helt genomblöta av svett och våldsamt hungriga. Hittade lite nudlar på hemvägen i alla fall.

Nu ikväll fick vi oss en icke så trevlig överraskning. Fanny höll på att skita ner sig när hon skulle gå in, satt en liiiite väl stor ödla precis innanför dörren. Ja nu låter ju detta rätt mesigt MEN den ser faktiskt ut att kunna äta upp en. SKITÄCKLIG! Efter att ha stått där och stirrat förskräckt på den ett tag gick vi iväg för att äta lite i hopp om att den skulle krypa ut själv. Yeeeh.. När vi kom hem satt den fortfarande kvar på samma ställe. Gick till en gubbe i receptionen och försökte få hjälp. Då gav han oss lite toapapper.. Efter lite charader så fick vi honom att förstå i alla fall och han hämtade en pinne. Det slutade med att ödlefan kröp in ovanför sängen. Här har ni två som kommer sova dåligt inatt.


FÖRSTÅR NI NU?!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-20 14:40:22

Oj vad gullig den va! Den kommer att skydda er från mycket värre saker....

Fanny - tänk att den är Tilly - fast mindre luden..

:) Kram

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-20 17:15:47

jag tycker att den ser snäll ut,inget att bli rädd för, ni har ju toapapper.



SOV GOTT

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-20 19:21:29

Ja, inte vet jag om jag tycker den är gullig eller ser snäll ut, men håller med Jeanette det finns absolut värre... Undrar har den fått något namn kanske, är det en halvbror till Torsten?

Ha det bra o många kramar på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-20 21:48:33

Shit - fick en flashback från Thailand - vi var med om samma sak där - fast då satt jag redan på toa o väckte nog hela stället...Men som andra skrivit så finns det värre saker...att inte ha toapapper!

Ja, nu har jag slagit in lite klappar! Kramis till er o sov gott!!!

Postat av: Josefin

Publicerad 2011-12-20 23:26:41

jag hade SKITIGT ner mig bokstavligt talat! :P :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela