Indier är minsann Alltid omständiga.

Publicerad 2011-12-10 17:55:33 i Indien,

Kom inte riktigt till skott med att blogga igår så här kommer gårdagens inlägg
Vi hade en riktigt bra eftermiddag och kväll igår!
Började med att gå ut och haffa en tuk-tuk och bad honom köra oss till köpcentrumet. Visst, sedan visar det sig att han inte haft någon aning om vart vi ville åka utan bara chansade lite.. Sedan stannade han och pratade med nästa gubbe som visste var det låg och så fick vi byta tukkis. Sedan åkte vi i kanske 10 minuter sen gick hans tuk sönder! Fick byta tuk-tuk IGEN. Tredje gången gillt, han tog oss dit i alla fall. För att komma in på köpcentret var man tvungen att gå igenom säkerhetskontroller o massa mög. Sedan gick vi direkt för att köpa biljetter till Twilight! Efter mycket om och men och efter diskussioner med typ 5 indier så fick vi köpa trots att vi hade en kamera i väskan. Sen blev det ännu en säkerhetskontroll för att komma in på bion. Filmen var i alla fall värt allt besvär och stolarna var fällbara och supersköna :) Vi hittade dessutom en Malta-favorit, nämligen cinnabon. Det blev en med choklad, såååå gott.

Sedan skulle vi ju köpa lite mat. Beställde och allt och sen säger han bakom disken: Har ni inget matkort? Vi fattade ingenting. Visade sig att vi fick gå tillbaka till början och köpa oss ett matkort för 500 RS och sedan gå tillbaka igen för att köpa maten. Efter maten gick man tillbaka till luckan och lämnade tillbaka matkortet och fick tillbaka pengarna som var över. Något omständigt och onödigt enligt oss ;P

Inne på Zara:

H - Alltså du har du tänkt på att här är väldigt många asiater här?
F - eeeh jaaa ?

Ja, Hanna tycker alltså inte att indier är asiater. De har inte snea ögon.


Detta var ett av 4 köpcentrum på samma ställe. Det var säkerhetskontroll för att komma till nästa så vi stannade kvar på detta hela tiden.



Julpyntat!  Första gången i Indien vi ser det. Första gången vi har sett en livsmedelsaffär också. Vi investerade i två tandborstar, gött.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela