Hästapolle, ont i röven, myggbett och regn såklart

Publicerad 2011-12-28 13:15:36 i Bali,

Vi brukar vanligtvis vara väldigt sena och få brottom när vi ska på utflykt eller göra något. Men denna morgonen tog priset. Bilen skulle komma och hämta oss kl 07.30. Hanna vaknade till och kollade på klockan 07.17. PANIK! Aldrig kommit upp så fort ur sängen förut. 07.29 stod vi i alla fall på plats och väntade på bilen, rekord. Såklart så fanns det ingen frukost så tidigt på morgonen så vi fick som vanligt köpa vad som fanns. Kex och något som liknade korvbröd med choklad OCH ost i. Samma sak med kexen. VEM fan kommer på idén att blanda ost och choklad?! Ja de va ingen höjdare om man säger så.

Utflykten var riktigt lyckad. Fick två fina pollar och allt gick bra (förutom då att Hannas polle bets hähä). Vi red längs stranden och över två floder och blev blöta upp till armhålorna. Våra gympadojjs kommer antagligen aldrig att torka. Då det blir lite mer plats i ryggsäcken i alla fall... Som tur var så hade vi packat med ombyte. Var tillbaka i Kuta vid 1-tiden. Då hade vi suttit i två timmars bilkö.

Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Vandrat runt lite och besökt de gamla hemtrakterna vid shoppingcentret. Helt otroligt vad folk börjar tagga till inför nyår här nu. Kommer blir så GUTT!
Nu är vi helt slut och ska sitta här på restaurangen en stund till och sedan gå hem och sova lääänge. Hanna önskar att hon inte vaknar upp med 4 nya myggbett i huvudet imorgon igen.


Vi hade tur och regnet kom inte förrän i bilen på vägen hem! Privat fotograf hade vi också, Tony, helt perfekt.





De är äckliga de där fladdermössen. Många är de också. En hel grotta full med dem typ 1,5 meter från huvudet.


Gick upp för backen till ett tempel och fick den här tjusiga utsikten på köpet.




Det blev smarrig eftermiddagsfika :) Man fick egentligen inte ta foto på bakverken. Knäppa typer.. Får man inte fota dem när man kommer hem heller?

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-28 13:42:22

ser ju härligt ut fina bilder. Såvad gör lite ont i röva,nifick ju belöning,ser faktiskt ut som en balisk lussebule.

HA DE O SOooov GOooott

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-28 19:28:31

Guttegrisar - ni kan gotta er ni. Vad fina ni är på hästryggarna! Ser jättekul ut. Hoppas morgondagen blir lika rolig. Kram!

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-28 22:20:31

Ja, det där skulle jag osså vilja göra!Fast jag hade nog inte kommit upp...Men det såg verkligen kul ut - men ni kan nog räkna med tränings-värk...kanske! Hörde idag på jobb att flera ungdomar från bygden ska just nu befinna sig på Bali - bla någon från Baske! Världen är ju liten som man brukar säga!

Kramis till er sötnosar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela