Grattis mamma Karin!

Publicerad 2011-12-01 05:44:16 i Indien,

Igår ville inte vårt internet alls! Men det är ju mest synd om er när det inte funkar, då får ni ju inte höra om hur najs vi har det. Vi spenderade även gårdagen på stranden och på kvällen blev det öl och drinkar på en liten fin restaurang. Just nu ligger vi i sängen, har precis vaknat till liv och ska väl snart ge oss ut och äta frukost. Har planer på att paddla lite kanot idag, det verkar roligt. Annars har det inte hänt så mycket mer än att vi har vant oss vid att vårt badrum lutar och att det känns som om man ska trilla igenom golvet om man trampar ner lite för hårt. Lite sjösjukskänsla över det hela.

Sist men inte minst: Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar mamma Karin idag. Med blommor och blad, vi firar hennes dag. Ja vi gratulerar mamma Karin idag. HURRA HURRA HURRA! Hoppas du får en bra dag och var rädd om dig ;) PUSS!

Oh, en sak till! Någon som har sett julkalendern idag? Verkar den bra?


Tagen från vår verandabalkong. Fiiiint

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-01 06:39:08

TACK TACK ja jag ska försöka ha en nice dag, trots förkylning (även papppa förkyld). Hemskt när inte ert internet fungerar! Men ni verkar ju till att ha det riktigt gött. Ni ska också vara rädda om er när ni ska paddla kanot, lär finnas delfiner där har jag läst. Underbar utsikt den kan man ju inte klaga på.

Kram kram från födelsedagsgrisen :)

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-01 07:09:14

kanot va kul idag ska jag börja i gymnasiet har gått upp tidigt kalendern ser vi ikväll

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-01 08:49:10

Vad skönt att höra ifrån er - vi saknar verkligen bloggen när ni inte är där.

Julkalendern verkar bli riktigt bra iår - ska precis som Kent se den ikväll - rapport följer därefter. Kram på er - och paddla säkert

Grattis till Karin förstås!

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-01 11:10:31

Fin utsikt! Vi hade också fin vy idag - soluppgången var alldelses rosa...Isak stannade upp o sa bara WOW! Vi bänkade oss i morse och såg julkalendern! Verkar bli en bra sådan - lite trashankar, skitigt och helt i Dickens stil! Barnen var i alla fall helt trollbundna...vi rapporterar mera efter hand! Paddla lagom! Kramis

Postat av: Johan & Jeanette

Publicerad 2011-12-01 15:59:23

Hej Hanna-Fanny



Från den ena ytterligheten till den andra sol och bad i Goa - regn och storm på Capri - ser att ni valt rätt plats. Hoppas att ni mår vål båda två.



kram Farmor - Kerstin - och Kaspar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela