En julafton att minnas förevigt

Publicerad 2011-12-24 22:02:26 i Bali,

Nu är klockan 05.00 här och vi har precis klättrat in. Ja klättrat. De hade satt två feta hänglås på grinden! Undersökte alla möjligheter för att komma in till vårt rum och kom fram till att det går en fet mur runt hela trädgården. Yeh, det var bara att klättra över! In kom vi i alla fall. Nu ska vi nog ta historien från början:

Gick in till stan och åt såååå god mat! Potatismos och kalkon med svingod sås och chokladkaka till efterrätt. En stor fet öl till det såklart. Kände oss allmänt sega och trötta efter all mat så planen var att gå hem och ta drinkarna imorgon istället. Det råkade dock bli så att vi trillade in på vulkanen (nattklubben här) på vägen hem. Satte oss i baren och blev bjudna på tårta och popcorn för att de firade något jubileum. Trevligt ställe tyckte vi och hängde kvar en stund till och lyssnade på ett ganska bra Indonesiskt band. Sen vid 12 öppnade nattklubben och vi tänkte att vi måste gå in o kolla hur det ser ut i alla fall. Åho jodå så att si, FI FAN VA GÖÖÖÖÖTT! Tänkte beställa vars en shot. Fick in en hel jäkla saftflaska med sprit! Lite mycket för oss två så vi hittade tre fransmän som fick sig en slurk ( sen att de bjöd tillbaka på dubbelt så mycket är ju en annan femma). Killarna var supertrevliga och vi dansade massor och hade skitkul :D. Har träffat många roliga och trevliga människor ikväll. Najsig julafton helt enkelt! Fransmännen tyckte inte att vi skulle gå hem helt själva så vi blev körda hem också, gött. Bilder pallar vi bara inte med just nu så ni får allt vänta tills imorgon. God natt. Hoppas att ni har ätit lite för mycket (precis som vi) och haft en väldigt mysig julafton.

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-25 08:32:54

God fortsättning på julen.Det verkade som om julaftonen blev en lyckad kväll,fast utan tomte ,böt ni ut gröten mot flytande föda ?.



Ha en bra julada

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-25 10:45:48

Sicken tur att det inte va taggatrå på övre delen av staketet- DET hade inte vatt kul...'

Skönt att ni hittade en bra nattklubb så att ni fick dansa av er lite- inte bra att va ifrån det för länge. :)

Ha en skön o avslappad julada!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela