En gång bokade vi samma flygbiljetter två gånger.

Publicerad 2011-12-17 14:44:08 i Bali,

Ja.. Det visade sig att vi inte alls bokade flygbiljetterna igår, det koppla inte riktigt helt enkelt. Så idag har vi gjort om samma sak en gång till. Dock via en annan sida denna gång. Så ännu en gång: Den 18 januari åker vi från Hong Kong till Dubai med en mellanlandning i Mumbai. Yes tillbaka till Indien och tillbaka till flygplatsen där vi redan suttit och väntat en gång innan i många timmar. Denna gång är det en hel natt dessutom. YEEEY.

Idag har det spöregnat heeeeela dagen. Det gjorde dock inte så mycket då vi bara har strosat runt här i Kuta och letat boende till mellandagarna och nyår. Nu sitter vi på en restaurang och lyssnar på deras hemska julmusik. Imorgon flyttar vi. Vi åker till Ubud för att vara lite kulturella. Ska bara vara där i två - tre nätter innan vi åker vidare till Lovina där det vankas delfinjakt igen.


Bild från turen i stan, nån liten gata vi vandrade på. Klädtrasa någon?

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-18 12:32:04

Har draken, eller vad det nu var, fått julhalsduk?!!!

Ja, det är inte lätt med bokningar - ej heller inlägg - ibland kommer de ju två gånger!

Hitta nu ett trevligt boende över jul o nyår - ni får väl unna er nåt mysigt hak då!

Kramis på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela