Discodusch

Publicerad 2011-12-02 14:35:37 i Indien,

Vi fick en riktigt rolig kväll igår. Bästa dansskorna hade vi också - FLIPFLOP ♥ Discot var definitivt speciellt, men efter ett tag slutade man bry sig och bara dansade loss i sin egna lilla partyvärld. Tog man av sig hörlurarna och bara tittade runt omkring hörde man de andra människorna sjunga med i musiken och köra sina egna moves. Det var en annorlunda grej, en upplevelse och otroligt kul! Nånting för pavvan kanske? Vi kom hem vid fyra-tiden med köttade vader och fötter. Hanna även med en fläskläpp då hon lyckades smälla hörluren på läppen haha.

Idag vaknade vi av gormande indier som spelade fotboll på stranden. Fanny tog sedan en mysig dusch med vår egna lilla ödla. Eller lilla och lilla. Hemma hade vi kallat det husdjur och haft den i terrarium. Resten av dagen har vi jobbat på brännan och badat. Ikväll blev det discodusch. Vårt badrum ligger precis ovanför restaurangens högtalare, golvet skakade av musiken men det var ju rätt gött med duschmusik! Nu ska vi alldeles strax gå ner och käka middag och förhoppningsvis få lite fin livemusik till det. Mysigt!


I full gång.




Partypeople. Eftersom temperaturen aldrig går ner här var detta svettigt!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-02 19:16:54

Ja att döma av bilden såg det ut att va roligt, partypingla.

Kram som vanligt :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-03 08:16:52

Ser ut som om ni haft en bra kväll- skönt att slippa hoppa i vinterjackan när man går ut..

Hoppas ni vårdar lilla ödlan - den tar alla goa spindlar ni har också :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela