Delfintur och rolig tvätt-tant

Publicerad 2011-12-06 13:44:50 i Indien,

Var och hämtade vår tvätt för en stund sedan. Så fort vi kom dit sa tanten: Soooo many panties! Sooo many and sooo small. Haha hon har nog visat upp våra trosor för hela grannskapet. Kul att kunna roa någon!

Imorse, efter en god frukost, satte vi oss i en blå båt och åkte ut för att se på delfiner. Vi hade hela båten för oss själva, skönt. Såg faktiskt många delfiner, men vi var ju inte direkt enda båten där ute... Stackarna blev ju jagade och skrämda. Men fina var de! Sedan åkte vi en liten tur och tittade på Butterfly beach som hade varit jättefin om det inte hade varit överfullt med andra båtar och turister där. Fick även se en fin Kingfisher-pippi, massa fiskar som hoppade på ytan och massa örnar som käkade upp dem. Trevlig tur!

Sedan blev det solstolen resten av dagen och nu sitter vi på balkongen och tar det lite lugnt innan vi ska ut och äta. Det är dagens problem här, vilken restaurang vi ska välja att äta på. Låter jobbigt va?


Det är minsann inte lätt att fånga dem på bild!


Butterfly beach


Bild på oss båda för en gångs skull!

I skrivande stund ser vi delfiner i solnedgången från balkongen! Härlig nästsista kväll här i paradiset, jadå!

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-06 15:14:16

delfinjakt låter härligt,annat än klappjakt som jag



bedriver.njut av sista dagen o ät gott .e ente itt dugg fyrtrudden .ha de

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-06 18:32:24

Vilka vackra kuttersmycken!

Hälsa Torsten L.

Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-06 20:48:33

Häftigt med delfiner och de andra djuren! Örnar är lite väl på...men så är det ju i naturen. Tur det inte var mina panties...

Blev det inget besök i Dehli eller? Bali nästa förstår jag!

Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela