Delfiner på julafton

Publicerad 2011-12-24 08:00:06 i Bali,

GOD JUL!
Nu är klockan 14.00 här och vi har precis vaknat för andra gången idag. Klockan 6 i morse satte vi oss i den lilla båten. Efter en lång båtfärd kom vi fram till samma ställe som alla andra 578 båtar och såg massa delfiner :). Denna gången var de mycke närmre båten och många fler i flocken. Drygt att det var så många andra båtar ute samtidigt. Tycker synd om delfinerna som blir jagade av 30 båtar så fort de visar sig. Varje morgon.
När vi körde hem fick vi syn på ännu en flock som var 2-3 meter från båten och då var vi ju helt själva, mycket trevligare. Kom hem vid halv 9 och åt frukost. Sedan stupade vi i sängen. Ställde klockan till 12 men stängde av larmet och somnade om haha.
Bara så att ni vet så är svenska marie kex godare! Nu hade vi dessutom gjort vad som helst för lite köttbullar och rökad korv. Tur att vi ska ut och äta potatis ikväll.


Soluppgång över bergen, riktigt fint!


Resten av jägarna.


Dagens bästa bild! Varför ska de vara så svåra att få med på bild?

Såja, en timme, alltså kl 15.00, är vi klara med inlägget. Eller... egentligen skulle det ha varit en bild till med men vi har försökt ladda upp den i ca 20 min nu så vi ger upp. Nu ska vi ut och äta, hämta tvätten och köpa myggspray! Hörs senare!

Kommentarer

Postat av: Marie, Uffe, Adam, Isak o Tyra

Publicerad 2011-12-24 10:29:11

GOD JUL PÅ ER!

Hoppas ni får en trevlig jul, här hemma regnar det...och inga delfiner heller, inte ens en ren...

Ankor säger Tyra, ja hon har önskat sig rosa ankor...

Nu ska vi griljera skinkan! Ha en riktigt härlig, varm jul - ho, ho säger tomten Tyra! Kramis

Postat av: Marie Nilsson

Publicerad 2011-12-24 10:48:19

GOD JUL HANNA!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela