Del 2 helt enkelt

Publicerad 2011-12-22 16:08:00 i Bali,

Nu är vi mätta och kan fortsätta. Det satt fler turister på restaurangen idag?! Vi har varit väldigt ensamma här innan. På dessa tre dagarna har vi sett max tio andra turister ute. Det bor fler här på samma ställe som vi men de har inte synts till och på kvällarna har vi varit ensamma om att äta på vår gata. Fast vi har hört på flera håll att här är mycket färre turister i år. Både i Ubud och här i Lovina. Vi klagar icke det är ju bara bra för oss :)


Ja alltså egentligen ville vi inte mata de där aporna men vår chaffis stannade och köpte bananer åt oss så vi kände oss lite tvugna. Har ju liksom sett de där aporna några gånger nu. De såg ju likadana ut i Indien -.-


Eller ja.. Fanny kastade bananerna till dem och Hanna tittade på. På tryggt avstånd.


Hindutemplet! Jättestort grönområde, typ trädgård, runt om. Djur i fångenskap också.. stackarna. Att ta en bild på dem kostade 30 000 så det fick va så.


Ett stopp på vägen med finfin utsikt som inte riktigt gör sig på bild.


Lagom stora fladdermöss. Fick förfrågan om vi ville hålla i dem, vi backade förskräckta därifrån.
Hoppas inte våra grannar hör oss nu. I brist på annat sitter vi på golvet och skrålar till Hoffmaestro.


Andra vattenfallet som vi inte har någon aning om vad det heter. Git Git 2 kanske? De såg i alla fall typ likadana ut. För att komma tillbaka till bilen gick vi 500 meter i endast uppförsbacke i skogen. Kan säga att det känns i benen att vi har legat på stranden ett tag.


Dagens lunch. Dyr och konstig.


Detta är förklaringen till bajskaffet (som vi för övrigt har druckit idag hähä) :
Djur som äter kaffebönorna från träden sedan bajsar djuren ut bönorna och människorna går och plockar upp det, rostar det och gör kaffe av det. Ja låter riktigt gott va? Detta är väldigt exklusivt och dyrt kaffe. Hade varit jättegott om inte balineserna varit så kassa på att koka det. Fick tjära och sump denna gången med. Efter att vi rört om med skeden i koppen och allt hade rörts runt så blev det så odrickbart så vi hällde tillbaka det i kannan när ingen såg! Hohoho hoppas att de inte ger det vidare till nästa kund.. 

Nu 2,5 h senare ska vi sova. Imorgon blir det del 3 och fler bilder!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-22 17:22:06

Tycker era fina bilder ser ut som i en resebroshyr- väldans fina. Inte helt fel att var ganska själv som turist- kan tänka att balineserna önskat sig fler.

Ser framemot del 3 imorrn- Kramar!!!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-22 17:58:03

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-22 18:03:12

Hoppla råkade trycka på fel tangent, men nu kommer kommentaren: Tacka vet jag Zoegas. Roligt med så många fina bilder, skulle gärna se en bild på Hanna när hon håller i en fladdermus!!!

Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-22 18:52:16

Vi har nu kollat upp att ni har druckit världens dyraste kaffe- dvs bajs kaffet. Utbajsat av luakerna och rostat -mm mums. Ni är av få utvalda- tänk på det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela