Dagen som vände och blev bra

Publicerad 2011-12-29 10:26:28 i Bali,

Regnet försvann och solen kom! Det var bara att slänga på sig bikinisarna igen och kleta på sololja och lägga sig i solstolarna vid poolen. Är mycket skönare att ligga där än på stranden. Man ligger skönt i solstolen, vattnet SVALKAR och man behöver inte vara rädd för att få en surfbräda i huvudet så fort man badar. När vi var lagom svettiga gick vi och åt. Sen blev det glass på donken. Och sedan... dagens bästa...... Vi köpte biljetter till nyårsafton på en nattklubb som är väl rekommenderad av våra trevliga grannar från Australien. VIP-biljett till och med! För hela 200 SEK får vi äta OCH dricka hur mycket vi vill under två timmar. Dessutom får vi sedan tillgång till nattklubbens alla olika dansgolv och deras 30 (!!!!) olika DJ´s. Jo då så att si, det blir nog fint de. Och hör och häpna; Vi ska klä upp oss OCH sminka oss! Herregud, det har inte hänt sen Malta.


Vi är inne för en liten paus innan vi ska ut och kränga lite till ;P

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-29 10:47:52

Vilken tur att dagen blev lyckad.... efter alla måsten ni hade idag! Hoppas att att ni mår bättre där bak efter ridturen. Tur att ni hinner vila en stund innan ni ska äta igen.

Många stora kramar på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-29 11:06:45

OJ vad ballt det låter - inte som våran nyårsafton :) Skönt att ni får lite sol så ni inte blir bleka tills ni kommer hem- hade vatt förargligt!

Ha en fortsatt bra kväll! Kram

Postat av: Louise

Publicerad 2011-12-30 18:10:40

Ha det så skoj på panget! Gott slut och Gott nytt från oss alla!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela